Om oss

Event by Ideas brinner för att stärka varumärken och bygga lojalitet och långsiktiga relationer

Event by Ideas är byrån som brinner för att stärka varumärken och bygga lojalitet och långsiktiga relationer hos kunder och medarbetare. För oss handlar event om mötet mellan människor, vare sig det sker live, digitalt, i offentligheten eller i det slutna rummet.

På Event by Ideas ser vi inga problem – bara lösningar och upplevelser. Med lyhördhet, engagemang, passion och tydliga resultat skapar våra medarbetare lönsamma event i flera olika former. För dig, dina kunder, dina medarbetare och ditt varumärke.

Affärsområden

Kickoff & personalevent

Hylla era medarbetare, skapa starkare team och ha riktigt kul tillsammans. Engagerade och stolta medarbetare stärker ert varumärke och bygger framgång.

Jubileum

Vid speciella tillfällen som ett jubileum är det viktigt att fira och uppmärksamma detta på ett sätt som stärker varumärket och stärker relationen till er målgrupp.

Konferens & möten

Det finns alltid ett behov av att utveckla goda relationer med samarbetspartners, medarbetare och kunder. Vi har verktygen för att skapa möten som bygger långvariga relationer.

Invigning

Med lång erfarenhet av att ordna olika typer av invigningar är vi experter på att hitta ett upplägg som passar just ert företag.

Produktlansering

En lyckad produktlansering ska hylla och exponera en ny produkt eller tjänst och göra den attraktiv för målgruppen. Med vår expertis och vårt engemengt fixar vi garanterat det åt er.

Publika event

Vi gör event som utgår från era kärnvärden och er värdegrund. Självklart med en tydlig dialog om var i processen vi befinner oss och vad ni kan förväntar er för slutresultat.