SKÅNETRAFIKEN ALLA HJÄRTANS DAG

EN MAGISK KÄRLEKSRESA

EN MAGISK KÄRLEKSRESA

SKÅNETRAFIKEN ALLA HJÄRTANS DAG

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Genom att utveckla möjligheterna att resa kollektivt bidrar man till en bättre miljö, ett levande landskap och ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

Den här alla hjärtans dag har vi för Skånetrafikens räkning skapat ”Pusshållplatser” i fyra städer: Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Syftet är att stärka Skånetrafikens varumärke genom att sprida kärlek och glädje på Alla hjärtans dag.

Vid varje busshållplats finns två stora hjärtan, uppbyggda av hundratals röda rosor. Ett hjärta skapar den ultimata Alla hjärtans dag-inramningen, där människor tar bilder och delar budskapet #kollektivkärlek i sociala medier. I varje hjärta kan dessutom människor skriva en kärlekshälsning.

Vid varje busskur finns vår fantastiska eventpersonal, som välkomnar besökare, håller varje hållplats ren och fin och inte minst, spelar härliga kärlekslåtar som får människor på extra gott humör.

För att höja nivån ytterligare ett snäpp besöker en skicklig magiker varje Pusshållplats för att sprida såväl magi som kärlek.

Vår magiska kärleksresa är definitivt dagens stora snackis.